Waarom kan jouw organisatie niet zonder ISO19650?

Ik ben heel benieuwd naar de beweegredenen van jullie organisaties om zich met ISO 19650 bezig te (gaan) houden.

EĆ©n van onze digitaliseringsdoelstellingen is om de samenwerking in een digitale werkomgeving te uniformeren en versterken. Daarin speelt de ISO 19650 een cruciale rol voor alle vormen van samenwerking.

1 like

Omdat de ISO 19650 (NEN-EN) het integrale raamwerk voor onze digitalisering - Bouwwerk Informatie Management (BIM) doelstellingen is. Als we de ISO 19650 namelijk gaan hanteren in de bouwsector gaan de faalkosten (veroorzaakt door het gooi over de schutting gedrag, niet meer houden aan de fase) drastisch omlaag, behalen we doelstellingen op veiligheid-duurzaamheid-klant/medewerkers tevredenheid, en is het werken met BIM voor leuker naast een beter rendement.

2 likes

EfficiĆ«nter kunnen werken. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt - die met de vergrijzing enkel toeneemt - mĆ³et je wel efficiĆ«nter samenwerken. We krijgen als branche anders niet alle projecten op tijd weg gewerkt. En efficiĆ«nter samenwerken begint met meer op dezelfde manier samenwerken, rekening houdende met de informatiebehoefte gedurende de hele levenscyclus van een asset.

1 like