DigiDare Award 2022: meimaand is inschrijfmaand!

De DigiDare Award 2022 gaat bijna van start. En meedoen is simpeler dan ooit! Beantwoord vier simpele vragen, en upload een foto of logo. Dan zorgen wij dat je initiatief op de website zichtbaar wordt. Uit alle inzendingen wordt een shortlist gekozen. Voor deze tien inzenders maken wij een video die meedingt naar een finaleplaats. Makkelijk toch?

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO samen aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk.

Dit zijn alvast de vragen:

  • Welk initiatief heb je genomen om digitaal samen te werken met jouw partner(s) in de gebouwde omgeving?
  • Waarom is het een succesverhaal voor mens en organisatie? Wat levert dit initiatief jou en je samenwerkingspartner(s) concreet op?
  • Wat kunnen collega’s en professionals uit je netwerk hiervan leren?
  • Waar ben je het meest trots op?

Vanaf 1 mei kun je inschrijven op www.digidareaward.nl. Wie durft?

3 likes

Nog 2 dagen: dan gaat de inschrijving van de DigiDare Award 2022 open!

Wil jij anderen inspireren met een positief voorbeeld van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk? Schrijf je dan in voor de DigiDare Award 2022.

Inschrijven is supereenvoudig. Je hoeft alleen 4 korte vragen te beantwoorden via het inschrijfformulier. Inschrijven kan van 1 tot en met 31 mei. Nog 2 dagen dus…

1 like

…en we zijn begonnen!

Je kunt jouw intiatief nu aanmelden op www.digidareaward.nl.

Vandaag

Dinsdag 31 mei 2022 was de officiële deadline voor het inschrijven voor de DigiDare Award 2022, maar… De inschrijfperiode was voor sommigen nét iets te krap. Daarom hebben we besloten de inschrijfperiode te verruimen naar 10 juni 2022 23.59 uur. Wil jij anderen inspireren met een positief voorbeeld van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk? Grijp dan alsnog je kans en schrijf je in voor de DigiDare Award 2022!

Heb je de promotievideo’s van de 10 inzendingen op de DigiDare shortlist al bekeken? Ze zijn de moeite waard! In 2-3 minuten per genomineerde krijg je een mooi beeld van 10 inspirerende voorbeelden van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Neem eens een kijkje op www.digidareaward.nl!